TEKİRDAĞ / ÇORLU - ŞEHİT AKIN ACAR İLKOKULU

3. ve 4. SINIFLAR : SABAHÇI     08.00 - 12.50

1. ve 2. SINIFLAR : ÖĞLECİ        13.10 - 18.10

Haz

OKULUMUZ 01-08  HAZİRAN 2023 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ,  3. VE 4. SINIFLARARASI FUTBOL TURNUVASINDA , 3/A SINIFINI YENEREK 1. OLAN 4/E SINIFINI TEBRİK EDİYORUZ.

Haz

Anasınıflarımız yıl boyunca hazırladıkları çalışmaları yıl sonu sergimizde sergilediler.Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Sağlık durumu değerlendirme toplantısı yapıldı. Yıl boyunca öğrenci ve personelimizin  bu konuda bilinçlenmesi adına 1. sınıf öğrencilerimize işitme testi uygulanmış ve gerekli görülen çocuklar sağlık kurumlarına yönlendirilmiştir. Yine öğrenci ve personelimizin sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmeleri için rehberlik servisimiz tarafından sağlıklı beslenme semineri verilmiş ve bu konuda bir farkındalık yaratılmaya çalışılmıştır.Okulumuz sınıflar ve tuvaletlerinde gerekli temizlik ve hijyen kurallarına uyulmaktadır.Okul sağlığı denetimi ekibi de okulumuzda gerekli denetimi gerçekleştirip raporlaştırmıştır.

Haz

2/C sınıfımız , saygıdeğer öğretmenimiz Rumeysa ÖZCAN ile birlikte Dedem Korkut At Çiftliğindeydi.Kendilerine bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Haz

Türk Hava Kurumu Çorlu şubesinden sayın Cem TEZEL ile genç kanatlar Beril YILDIRIM ile Arda YILMAZ okulumuzda kariyer tanıtım günleri kapsamında havacılıkla ilgili öğrencilerimize bilgi verdiler.

Haz

5. KOLORDU BÖLGE BANDO KOMUTANLIĞI OKULUMUZDA MİNİ BİR KONSER VERDİ ; ARDINDAN ÖĞRETMENLERİMİZ , ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERLE BİRLİKTE İSTİKLAL MARŞIMIZI SÖYLEDİ.KENDİLERİNE BU GÜZEL KONSER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

OKULUMUZ 1. SINIFLAR ARASINDA DÜZENLENEN TURNUVALARDA 1/B SINIFI 1. OLMUŞTUR. TEBRİK EDİYORUZ.

May

Yıl boyunca Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar raporlaştırılarak aşağıda sunulmuştur.

May

OKUL GELİŞİM PLANIMIZ YILSONU FAALİYET DEĞERLENDİRME RAPORUMUZ.

May

3/E Sınıfımız Dedem Korkut At Çiftliği'nde doğayla içiçe eğlenceli saatler geçirdi.

May

3/A Sınıfımız Dedem Korkut At Çiftliği'ne düzenlediği gezide  doğada eğlenceli saatler geçirdi.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü  ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.