TEKİRDAĞ / ÇORLU - ŞEHİT AKIN ACAR İLKOKULU

May

Okulumuz 3/A sınıfı değerli öğretmenleri Ruhşen AKIN KARŞİT eşliğinde Atatürk Evi'ne ziyaret düzenledi.

May

OKULUMUZ 4/D SINIFI ÖĞRENCİSİ BEHİÇ TUNAHAN KENAR 10 YAŞ 50 M KURBAĞALAMADA BİRİNCİ , 200 M KARIŞIKDA 2. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ VE AİLESİNİ TEBRİK EDERİZ.

May

OKULUMUZ 3/A SINIFI 11/05/2023 TARİHİNDE İLÇE HALK KÜTÜPHANESİNDEYDİ. DEĞERLİ VELİLERİMİZ VE ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

10 MAYIS  2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK OLAN OKULUMUZ KERMESİNE DAVETLİSİNİZ.

May

HER KİTAP BİR DÜNYA projesi kapsamında okulumuzda öğretmen arkadaşlarımızla birlite CENGİZ AYTMATOV'un TOPRAK ANA adlı eserini okuyup , inceledik.

May

Okulumuz Deprem ve Personel Tahliyesi tatbikatı 03/05/2023 tarihinde ve saat 09.58 de gerçekleştirilmiş olup öğrencilerimize konuyla ilgili bilgi verilmiştir.

May

OKULUMUZ 29 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA DÜZENLENEN TEKNOFEST'TEYDİ.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan kutlamaları hafta boyunca coşkuyla devam etmektedir.

Nis

Ulu Önderimiz  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ  SAYIN  ÇİĞDEM DEMİREL , 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ ÜST EĞİTİM KURUMLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ.

Nis

Çorlu İmam Hatip Ortaokulu'nun değerli müdür yardımcısı ve öğretmenleri okulumuza gelerek öğrencilerimize okulları hakkında bilgi verdiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 27-31 Mart tarihleri arasında ilçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'na katılmıştır. Katılan öğrencilerimizi tebrik ederken ,  ilgili öğretmen ve müdür yardımcımıza da teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda  20 - 24 Mart tarihleri arasında  anasınıflarımızın da katkılarıyla  geleneksel çocuk oyunları ( halat çekme, mendil kapmaca , top oyunu) yarışmaları düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz 2021 yılında Anasınıf ıÖğretmenimiz Gonca ÖZTÜRK'ün yürüttüğü "Sihirli Pencerem" adlı projeyle Avrupa Kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimize  teşekkür ederiz.

Mrt

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitmenleri  Sayın Fulya Adar Fidan ile Sayın  Mustafa Orhan tarafından 30.03.2023 tarihinde okulumuz öğrencilerine yangın güvenliği hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kendilerine teşekkür ederiz.