TEKİRDAĞ / ÇORLU - ŞEHİT AKIN ACAR İLKOKULU

Mrt

Okulumuzda Yaşlılar Haftası kutlandı.

Mrt

Orman Haftası sınıflarımızda kutlanırken , öğrencilerimiz meyve çekirdeklerini tohumlandırma sürecine bıraktılar. Tohumlar fidana nasıl dönüyor yaparak yaşayarak öğreniyorlar.

Mrt

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!" dedirten ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Vatan bizlere emanet!

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü okulumuzda coşkuyla kutlanırken değerli şairimiz Mehmet Akif ERSOY da bir kez daha minnet ve saygıyla anılmıştır.

Mrt

Okulumuz İngilizce panosunda derste işlenen konularla ilgili görseller paylaşılmakta olup , öğrencilerimiz tarafından coşkuyla takip edilmektedir.

Mrt

Okulumuz Anasınıfı F şubesi atık materyallerden rulolardan ip geçirme yarışı düzenlerken , Anasınıfı D şubemiz ise yine atık materyallerden marakas yapmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim programı kapsamında okulumuz birinci sınıf öğrencilerine sağlıklı yaşam modülü anlatılarak sağlıklı yaşam sağlıklı beslenmek, hastalanmamak için suya sabuna dokunmak ve kişisel temizlik konularında bilgiler verilmistir.

OKULUMUZUN YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ara

21.12.2016 yılında Suriye'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Akın ACAR'ı öğrencilerimizle birlikte kabrinde ziyaret ettik.Şehidimiz Akın ACAR'a Allahtan rahmet diliyoruz.

Ara

ÇORLU KIZ MESLEK LİSESİNDEN EMEKLİ OLAN FİZİK ÖĞRETMENİ MÜNESSER DÜZGEN'İ TEKİR-AĞ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZA SÖYLEŞİ YAPMAK ÜZERE DAVET ETTİK.ÖĞRETMENİMİZLE MESLEK HAYATINA,ANILARI DOĞRU GÜZEL BİR YOLCULUK YAPTIK.HOŞ SOHBETİ İÇİN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve mesleğine gönül veren tüm meslektaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun.Günümüzü anlamlı kılan Okul Aile Birliği Başkanımız Ayşegül RUHUT ve desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ARAMIZDAN AYRILIŞININ 84.YILINDA SAYGI,SEVGİ VE MİNNETLE ANDIK...

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 99.YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE,AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ SAYGI,MİNNET VE ŞÜKRAN İLE ANIYORUZ.CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Kas

OKULUMUZDA ENGİN TECRÜBESİYLE MESLEKDAŞLARINA REHBERLİK EDEN SAFFET SÖKER ÖĞRETMENİMİZİ DİNLERKEN ÇOK KEYİF ALDIK YAPTIĞI SÖYLEŞİ İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKUL BAHÇEMİZDE 1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARIMIZDAN BEZİRGAN BAŞINI OYNAMIŞLARDIR.